Bevrachting

Binnenvaart

Van der Veen Shipping is bij uitstek het bedrijf voor alle bevrachtingen over de Europese binnenwateren. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, beschikt ons kantoor over een aantal gespecialiseerde mensen die een goed inzicht hebben in een sterk fluctuerende vrachtenmarkt. Eén en ander houdt onder meer in dat wij voor elke verlader en voor elk transport de juiste vervoerswijze zoeken. Indien gewenst regelen wij het totaaltransport. Zo verzorgen wij al sinds 1979 voor een aantal Nederlandse en Duitse verladers transporten veengrond van Noord Duitsland en Polen naar verschillende Nederlandse bestemmingen. Om deze verladers goed te kunnen bedienen, beschikken wij over een pakket retourlading vanuit Nederland naar Noord-Duitsland. Hierdoor kunnen wij voldoende inspelen op de vraag naar scheepsruimte.


Zeevaart

Naast uw transporten over de Europese binnenwateren, kunt u ook bij ons terecht voor al uw overzeese transporten. Hiervoor werken wij nauw samen met Amasus Shipping.

Sinds enkele jaren zijn de veengrondtransporten uitgebreid vanuit de Baltische staten en Polen naar diverse Nederlandse binnenlandse bestemmingen.